BINANCE HABERLER

Bir CR7 NFT’si Sahibinin Hayatından Bir Gün


CR7 NFT’si sahipleri, futbol ikonu Cristiano Ronaldo ile sıra dışı bir yüz yüze antrenman yaptı.

Buluşma günü penaltı vuruşları, CR7 ile kişisel bir soru cevap oturumu ve iki özel konuk Khaby Lame ve Ana Marković’in katılımı gibi unutulmaz deneyimlerle geçti.

CR7 NFT’leri, NFT’lerin rakipsiz gerçek dünya deneyimleri sunma potansiyelini ortaya koydu.

Kazanan beş şanslı kişi tek bir tıklamayla dijital dünyadan futbol sahasına uzanan, hayatlarının deneyimini yaşadı. Cristiano Ronaldo, Forever CR7: GOAT koleksiyonunun vadettiği avantajlar kapsamında beş SSR NFT sahibi ile yüz yüze antrenman yaptı ve biz de bunun tüm ayrıntılarını sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Her Şey Sabahleyin Bir Brifingle Başladı

Beş kazananımız, ücretleri bizim tarafımızdan karşılanan bir seyahatle Lizbon’a varmalarının ardından CR7 yolculuğu için hazırlandı. Gün, Binance ekibinin brifingi ile heyecan verici bir şekilde başladı. Özel Binance antrenman setlerini alan şanslı taraftarların yüzleri güldü. Ekip önlerindeki heyecan verici güne hazırlanırken büyük bir beklenti ve heyecan vardı.

Binance Ekibi ile Akşam Yemeği ve Sete Yolculuk

Akşama doğru kazananlar kendilerini Binance ekibiyle bir akşam yemeğinde buldu. Burada, nelerle karşılaşabilecekleri hakkında daha fazla soru sorma ve tüm bu günü mümkün kılan NFT fırsatı hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatı yakaladılar.

Uzun bir bekleyişten sonra nihayet ertesi gün sahaya çıkma zamanı geldi. Kazananlar, ellerinde Binance antrenman kitleriyle Lisbon sokaklarında gezindi. Kısa bir süre sonra nihayet en üst düzey NFT avantajını deneyimleyecek ve futbolun GOAT’u olan CR7 ile becerilerini geliştirebileceklerdi.

Antrenman Günü ve CR7 ile Buluşma

Sahaya çıktıktan sonra ekibimiz futbol becerilerini geliştirmek ve Cristiano ile şahsen tanışmak için hazırdı. Antrenör Cristiano’nun dikkatli gözetiminde antrenman başladı ve özel konuklarımızı çağırmak için de her şey hazırdı.

Kaleye geçen Khaby Lame’e karşı atılan penaltılardan hassaslık testlerine ve Ana Marković ile top kontrolü ve şut antrenmanlarına kadar sahada bolca antrenman yapıldı. Kazananlarımız Cristiano’dan kesinlikle birkaç şey öğrendi ve hepsi de CR7 SSR NFT’sinin sunduğu avantajlardan en iyi şekilde faydalandı.

Becerilerini geliştirmelerinin ardından sıra günün son oturumuna geldi: CR7 ile buluşma. Ekip burada Cristiano’ya akıllarına gelen tüm soruları sorma ve doğrudan onunla sohbet etme şansı yakaladı. Fotoğraflar çekildi, keyifli anlar yaşandı ve kazananlarımıza imzalı bir tişört hediye edildi. NFT’lerin sunduğu avantajlar ve NFT’lerin benimsenmesi bağlamında önemli bir an için gerekli her şey yapıldı.

“Beş CR7 NFT sahibine benimle antrenman yapma şansı sunan bu Antrenman Günü, NFT’lerin sunabileceği türünün tek örneği fırsatların harika bir örneği.

Özellikle de hayranlarımla bu deneyimi paylaşmak çok güzeldi. Her zaman hatırlayacağım harika bir gündü.”

  • Cristiano Ronaldo

CR7 NFT’lerinin Sunduğu Avantajlar için Maç Bitmiş Değil

Antrenman günü ödüllerimizin hepsi alınmış olsa da bu, CR7 NFT’lerinin sunduğu avantajların sona erdiği anlamına gelmiyor. CR7 NFT Koleksiyonları, ForeverZone Topluluğuna sürekli erişim ve gelecekteki hediye dağıtımlarına katılım imkanı sunuyor. Gelişmelerden ilk haberdar olanlar ise token sahipleri oluyor. Dahası, CR7 NFT koleksiyonunun bir sonraki bölümü 2024’te daha da interaktif olacak!

O zamana kadar bir CR7 NFT sahibi olabilir ve kim bilir belki de burada anlatacağımız bir sonraki büyük hikayede siz de yer alabilirsiniz!

Unutmayın, CR7 NFT koleksiyonlarıyla NFT’leriniz yalnızca bir koleksiyonluk olmaktan çok daha fazlası olup unutulmaz deneyimler ve özel fırsatlar için de biletinizdir. Yakında ForeverZone’da görüşmek için sabırsızlanıyoruz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

X