BITCI HABERLER

TOFD Token Arzı Bitci’de!

OFD Token Nedir?

TOFD Token, Bitci & Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği işbirliği sonucu bağış toplama amacıyla ortaya çıkmış olan dijital varlıktır. TOFD Token listeleme olmaksızın Bitci Türkiye borsasında yapılacak olan arzında amaç bağış toplayarak engelsiz bir hayat amaçlanmaktadır.

TOFD Token, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ve Bitci’nin işbirliği sonucunda oluşturulan, sosyal sorumluluk ve bağış toplama odaklı bir dijital varlıktır. Bu token, özellikle omurilik felçlileri ve ortopedik engelli bireylerin yaşamlarını iyileştirmek amacıyla tasarlanmıştır.

TOFD Token, Bitci Türkiye borsasında listeleme olmaksızın sunulmuş olup, bu tokenlar aracılığıyla toplanan bağışlar, engelli bireylerin hayatlarını iyileştirmeye ve onlara daha erişilebilir, engelsiz bir yaşam sağlamaya yönelik projelerde kullanılmaktadır. Token sahipleri, bu sayede sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek toplumsal fayda sağlama fırsatı bulmaktadırlar. Bu yaklaşım, kripto para birimlerinin sadece finansal kazanç amaçlı değil, aynı zamanda toplumsal ve insani projelere destek olabileceğini gösteren bir örnek teşkil etmektedir.

TOFD Token arzında her 20.000 adet Token alımı 1 (bir) adet tekerlekli sandalye bağışına bedeldir ve bir hayatın engellerini ortadan kaldırmayı hedefler.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği nedir?

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği 1998 yılından bu yana; öncelikle omurilik felçlileri olmak üzere tüm ortapedik engellilerin tıbbi, mesleki, ekonomik ve sosyal sorunlarının çözümlerine yönelik ulusal ve uluslararası alanlarda çalışmalar yapmaktadır. TOFD başarılı ve yaygın çalışmaları nedeniyle 03.05.2004 tarih ve 2004/7252 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla “Kamu Yararına Çalışan Dernek” statüsünde hizmetlerini sürdürmektedir.

Token Detayları

  • Token Kısa Adı: TOFD
  • Token Adı: TOFD Token
  • Borsa: Bitci Türkiye
  • Satış: TRY, USDT, TUSD, EURT, XAUT, BTC, ETH, SOL, XRP, BNB, TIA, ARB, AVAX, OP, TRX, RNDR PYTH, INJ, LINK, LDO, ATOM, APE, HOT, ACH, ARKM, WLD, MASK, MANA, SAND, EDU,CHZ, ALGO, DOGE, SHIB , COQ, BONK, FLOKI, BTT, TOKEN
  • Toplam Üretilecek Miktar: 50.000.000
  • Ön Satış Miktarı: 50.000.000
  • Arz Fiyatı: 1 TRY
  • Arz Başlangıç Tarihi: 7 Şubat 2024 tarihi, saat 16.00
  • Arz Bitiş Tarihi: 6 Ağustos 2024 tarihi, saat 23:59
  • Satış Havuz Büyüklüğü: 50.000.000 TRY

Vesting ve Tokenomics

TOFD Token bir bağış projesidir. Herhangi bir listeleme olmayacağından vesting ve tokenomics bilgisi içermemektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

X